CLIFTONS

Web-design solutions

Responsive - Mobielvriendelijke website optimalisatie
Applicatie Ontwikkeling op maat
Websupport

Wat ons bezig houdt

Mobirise

Responsive - Mobielvriendelijke website ontwikkeling

Mobirise

Applicatie ontwikkeling

Mobirise

Websupport


Goed om te weten

Mobiele gebruikers consumeren andere content dan op laptops en desktops

De manier waarop mensen content consumeren op smartphones en tablets wijkt nogal af van de manier waarop ze dat doen op laptops en desktops. Maar waarschijnlijk niet op de manier die jij nu denkt. Het is namelijk niet zo dat de manier waarop ze content consumeren vooral wordt bepaald doordat ze onderweg zouden zijn. Het is zelfs een vergissing om de content uitsluitend af te stemmen op mensen die onderweg zijn. Je hoeft waarschijnlijk alleen maar naar jezelf te kijken om te zien dat smartphones en tablets nog veel meer thuis en op het werk worden gebruikt dan onderweg. Zowel thuis als onderweg is de smartphone doorgaans het eerste apparaat waarop iemand iets gaat zoeken online. Daarom is het essentieel dat je content voor smartphonegebruikers makkelijk te vinden en makkelijk te consumeren is.


Mobirise

Mobiele gebruikers zijn ‘multi-screeners’

Smartphones en tablets vervangen eerder kranten, tijdschriften en televisie dan laptops en desktops. Uit onderzoek door Google blijkt dat het gelijktijdig naar meerdere schermen kijken (multi-screening) inmiddels al gemeengoed is met bijna 40 procent van de mensen die dagelijks hun smartphone gebruiken terwijl ze TV kijken. Uit hetzelfde onderzoek bleek ook dat:

90 procent van de consumenten meerdere apparaten gebruikt om één taak af te ronden.

65 procent van multi-screen consumenten geeft aan dat zij hun aankoopproces zijn begonnen op hun smartphone.

Bij 84 procent van alle multi-screen interacties is een smartphone gebruikt bij het eerste of tweede contact.

Weetje

In 2014 was de vraag ‘mobiele site of app?’ op elk congres en in elke boardroom te horen. De ‘of’ in die vraag was altijd al onterecht, omdat elk merk sowieso een goede mobiele ervaring moet bieden en de app daar een toevoeging op kan zijn afhankelijk van de branche waarin een organisatie zich bevindt. Maar inmiddels zien we het mobiele web en apps steeds meer naar elkaar toe groeien waardoor een deel van de nadelen van beide wegvallen en het onderscheid steeds lastiger te zien is.

Progressive web apps (PWA) zijn websites die zich kunnen gedragen als een app, bijvoorbeeld door push notifications te sturen en ook deels offline te werken. Deeplinking in apps van zowel Google Play als iOS zorgt ervoor dat apps minder geïsoleerd zijn. Content kan worden geïndexeerd in zoekmachines en via deeplinks kan de gebruiker direct op de juiste plek in de app landen. Met de recent door Google aangekondigde Instant Apps worden alleen de onderdelen van een app die de gebruiker nu nodig heeft gedownload, zodat niet eerst de gehele app hoeft te worden gedownload, maar de gebruiker direct aan de slag kan. Apps en het mobiele web bewegen op verschillende manieren steeds meer naar elkaar toe.


Wat wij doen

Mobiele apparaten zijn feitelijk gigantisch krachtige publicatieplatforms. U kunt mensen bereiken binnen hun meest persoonlijke omgeving. Altijd. Overal. U kunt tegelijkertijd een krant, een tijdschrift, een TV-station en een radio-station zijn. Zolang u uw content maar goed voorbereidt, zijn uw mogelijkheden onbegrensd. Het enige dat u nodig hebt is een responsive website/applicatie en een flinke dosis aan inspiratie en inzet. Dus, waar wacht u op? Publiceer uw content mobiel en maak een verschil. Neem nu contact met ons op!

Mobirise


Ons specialisme

Mobirise

Responsive - Mobielvriendelijke website optimalisatie

Uw website of applicatie wordt steeds meer bekeken op verschillende mobile devices, wij optimaliseren uw website/applicatie tot in de puntjes. Resultaatgericht · Professioneel · Mobielvriendelijk


Mobirise

Applicatie Ontwikkeling op maat

Applicatie ontwikkeling vinden wij erg interessant maar de eind gebruiker is belangrijker! Wij maken uw web applicatie zo dat deze gebruikersvriendelijk is en trainingen overbodig worden.


Mobirise

Websupport

U kent dat wel, problemen met uw website of WordPress pakket, web applicatie, hosting, domain registration, servers en uw database niet te vergeten wij bekijken u probleem en komen met een gerichte oplossing.


© Copyright 2018 CLIFTONS - All Rights Reserved
Disclaimer     Privacy Policy     Kamer van Koophandel 70037884