CLIFTONS

Chauffeursdiensten


Over ons

Welkom bij Cliftons Chauffeursdiensten

Cliftons Chauffeursdiensten onderscheidt zich door een hoge mate van kwaliteit, servicegerichtheid en betrouwbaarheid; kenmerken die ten zeerste op prijs worden gesteld door onze opdrachtgevers.

Cliftons Chauffeursdiensten levert uitsluitend ervaren en gediplomeerde directie-en privéchauffeurs aan particulieren en bedrijven, voor optimale stiptheid, veiligheid en comfort tijdens de reis.

Ons doel is de reis van de cliënt zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Om dit te kunnen realiseren maken wij uitsluitend gebruik van representatieve professionele chauffeurs.Dienstverlening

Wat u mag verwachten

Chauffeurs van Cliftons Chauffeursdiensten zijn ervaren en zullen zich te allen tijde correct en hoffelijk gedragen. Alle chauffeurs zijn zorgvuldig gescreend en hebben hun opleidingen (CCV-D1 / CCV-D2) gevolgd bij PDS / Interseco Chauffeurs.

Een constante service

Service mag u niet alleen tijdens, maar ook voor en na de dienst van ons verwachten. Zo kunt u 24 uur per dag online op onze website eenvoudig een chauffeur of chauffeursdienst reserveren Na afloop van alle afgenomen diensten kunt u vrijblijvend op onze website een evaluatieformulier invullen, hiermee kunnen wij onze service naar u toe blijven verbeteren.Tarieven

Onze gediplomeerde chauffeurs hebben minimaal 5 jaar rijervaring in de sector directie- en privévervoer.

Uurtarief chauffeurs: € 22,50 exclusief BTW


Belangrijkste voorwaarden Cliftons Chauffeursdiensten:

  • Er geldt een minimale afname van vier uur per opdracht, voor het inhuren van een chauffeur.

  • Op officiële Nederlandse feestdagen en in nachtelijke uren wordt een toeslag van 50% berekend.

Bij afname van onze dienstverlening gaat u akkoord met de Leveringsvoorwaarden van Cliftons Chauffeursdiensten.


© Copyright 2018 CLIFTONS - All Rights Reserved
Disclaimer     Privacy Policy     Kamer van Koophandel 70037884